NYT FRA INFOMEDIA

Vi styrker vores portal. Nu med et visuelt løft

I løbet af 2021 og frem vil du opleve en lang række forbedringer, som gør din hverdag med Infomedia en del nemmere.

GODT NYT FRA INFOMEDIA

Nyt design. Bedre brugeroplevelse

Ny teknologi ændrer verden - og dine muligheder hos Infomedia

Kommunikationslandskabet bliver mere og mere komplekst. Det betyder samtidig, at behovet for at overvåge, analysere og optimere jeres kommunikation stiger. Din hverdag bliver mere digital – og det bliver vi også.

Vi er derfor i gang med en række større forbedringer for at gøre dit arbejde med medieovervågning og -analyser på vores digitale platform endnu nemmere og mere effektivt.

Hvad har vi gjort?

Vi har givet vores portal et gennemgribende visuelt løft. Men dette er bare første skridt i en lang række produktforbedringer i 2021 og frem. Fra næste uge vil du opleve:

  • Større overskuelighed
  • Bedre læsevenlighed
  • Mere fokus på det vigtigste
  • Bedre design

Nyt design. Samme indhold og funktioner

Selv om alt ser nyt og friskt ud, har vi bibeholdt alt indhold og alle funktioner. Du kan finde rundt og bruge Infomedias portal, som du plejer, men tingene vil føles nemmere at arbejde med og se bedre ud.

Glæd dig til endnu flere forbedringer i 2021 og frem

Vi har endnu større ambitioner for vores digitale produktplatform, end det visuelle. I løbet af 2021 og frem vil du opleve flere løbende forbedringer, som vil gøre dit arbejde med medieovervågning og -analyser endnu nemmere og mere effektivt.

Flere medier og kilder

Udover redaktionelle og sociale medier kommer vores platform med tiden til at inkludere flere medier, som fx podcasts. Vi samler således alle omtaler på ét sted og forenkler dit arbejde.

 

Mere data og statistik

Vi giver analyse- og statistikmulighederne en overhaling, så du altid har overblik over de resultater, I skaber. I løbet af 2021 kan du se frem til flere metrikker og et forbedret statistikmodul.  

 

Bedre rapportering

Vi tilføjer flere funktioner, der hjælper dig med at rapportere omtaler og resultater af jeres kommunikationsarbejde. Herunder opsætning af alerts til mobilen, så du er opdateret på farten.

Brug for mere information?

Har du spørgsmål af enhver art, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Skriv til os på support@infomedia.xx, eller ring mellem XX:XX – XX:XX på +XX XX XX XX